Akustični koncerti i niže cijene na Danu prodavaonica ploča

Međunarodni dan prodavaonica ploča (Record Store Day) već se jubilarnu, desetu godinu treće subote u travnju obilježava u cijelom svijetu. Dan je to kada zaljubljenici u glazbu mogu uživati u gradskim live svirkama, druženju s glazbenicima, ali i iskoristiti jedinstvenu priliku kupnje ploča, CD-a i ostalog glazbenog sadržaja po izuzetno povoljnim cijenama.

U skladu sa svjetskom praksom, hrvatski Record Store Day podržale su dvije mlade ambasadorice – Mia Dimšić i Sara Renar. Glazbena senzacija Mia prošle je godine nastupala u Novoj ploči, a ove godine, na krilima uspješnog debitantskog albuma “Život nije siv” i Porina za istoimeni najbolji video spot, nosi prestižnu titulu ambasadorice manifestacije.

Najveća domaća diskografska kuća, Croatia Records se, u suradnji s Hrvatskom diskografskom udrugom, ponovno uključuje u ovu hvalevrijednu akciju, organizirajući ove subote, 22. travnja, zanimljivi glazbeni program koji već od 10 sati počinje u zagrebačkom Music shop i Caffe baru Nova ploča (Bogovićeva 5).

Akustični rock bend Producent svirat će od 11 do 11:30 sati, dok izvrsni kantautor Bobo Knežević preuzima scenu od 11:30 do 12 sati. Dođite i poslušajte naše glazbenike, a provjerite i brojne akcije te prigodne popuste naših raznovrsnih glazbenih izdanja.

U beogradskoj prodavaonici Jugoton Croatia Recordsa na sniženju od čak 50% bit će luksuzni Bijelo Dugme Box Set Deluxe, bit će organizirana panel rasprava s poznatim imenima iz svijeta glazbe i kulture, dok će u 15:15 sati novi album “Sve što slutnja šapne” predstaviti Nemanja Nešić.

(125)

Akustični koncerti i niže cijene na Danu prodavaonica ploča