Ante Cash: Pjesma bez spota je kao auto bez kotača

U samo nekoliko dana nova pjesma Ante Casha osvojila je publiku.

Duhovit tekst pjesme koja nosi jednostavan naziv “Ante” govori o popularnosti tog imena u Dalmaciji i Hercegovini. Pjesmu potpisuju Ante Cash i Natko Smoljan, koji je ujedno i aranžer te producent pjesme.

-Meni je sad čudno kako mi to prije nije palo na pamet, znači tamo odakle sam ja sve je Ante, svi su Ante. Dođeš u Imotski, vikneš Ante i okrene se pola grada, tako da me čudi kako mi ovo nije ranije palo na pamet . Očekivali smo da će ova pjesma dobro proći, nama je odmah dobro zvučala, ali ovo sad što se događa u prvih tjedan dana je iznad naših očekivanja, kazao je Cash.

Simpatični spot u režiji Danijela Kovačevića, koji prati ovu pjesmu sniman je u Pridrazi kraj Zadra. Bez zanimljivih video uradaka Anti je postalo nezamislivo predstaviti publici nove pjesme.

-To mi je isto kao da kupim auto, a kotače neću. Dosta toga što ne uspiješ prikazati glazbom i tekstom možeš sa spotom, i to je onda kompletno umjetničko djelo, ističe Cash.

Singlom „Ante“ Cash nastavlja niz uspješnih pjesama nakon “Fešte” i “Angeline Jolie” koje je predstavio na posljednja dva izdanja CMC festivala u Vodicama. Novu pjesmu priprema s grupom Pavel, a bit će kako nam je najavio, drukčija od svega što smo dosad od njega navikli slušati.

 

(327)

Ante Cash: Pjesma bez spota je kao auto bez kotača