Bijelo dugme nastupilo u rasprodanoj Areni Stožice

U prepunoj i rasprodanoj dvorani Stožice u Ljubljani Bijelo Dugme još je jednom pokazalo i dokazalo da su broj jedan u regiji, kao i šire.

Ova kultna sarajevska rock grupa za svoje je obožavatelje pripremila dvostanu glazbenu poslasticu kakvu mogu prirediti samo Goran Bregović, Mladen Vojičić Tifa i Alen Islamović.

“Mi smo u suštini zadnje dvije godine pripremali ove Stožice da bi bile pune i da bi se koncert rasprodao. Prije dvije godine održali smo na nogometnom stadionu Olimpije koncert jedan, ali evo, Stožice su pokazale da smo sada tek napravili pravi posao i da ove Arene, od Skopja do Ljubljane sad maksimalno punimo i da su koncerti rasprodani”, izjavio je poslije koncerta Alen Islamović.

Brega, Alen i Tifa koncert su započeli pjesmom “Noćas je k’o lubenica pun mjesec iznad Bosne”. Dalje su se redali bezvremenski hitovi, među njima i prekrasne balade poput “Sanjao sam noćas da te nemam”, “Sve će to, mila moja, prekriti ruzmarin, snjegovi i šaš”, “Lipe cvatu” te “Đurđevdan”.

“Najveće bogatstvo Bijelog dugmeta su pjesme. Mi smo samo začin koji na te pjesme dođe i to je to. Dobro raspoloženje, publika zna pjesme i to je najbitnije”, zaključio je Islamović.

Nakon još jednog uspješnog koncerta Bijelo dugme nastavlja svoju svjetsku turneju.

(65)

Bijelo dugme nastupilo u rasprodanoj Areni Stožice