Božidarka-Matija Čerina na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku s pjesmom “Odolijevam”

Talentirana glazbenica Božidarka-Matija Čerina, sudionica prve sezone showa The Voice Hrvatska, predstavila  se ove godine na 22. Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku.

Njezinu pjesmu “Odolijevam” radili su Duško Rapotec (glazba i aranžman) i Alen Orlić (tekst), a za Božidarka-Matija kaže da je ovo jedna od onih pjesama kojoj baš nije mogla odoljeti.
“Već na prvi ton klavira osjetila sam trnce, a što sam se više bližila zadnjim notama sve sam više bila u pjesmi kao da živim njenu priču. Imala sam osjećaj da mi srce kuca u istom ritmu s njom i da samo dišem. Iz mene izvlači osjećaje tako da kad ju pjevam osjećam stiskanje, bol u prsima. Riječi pričaju tešku priču skrivenu u svima nama. Vjerujem da će svako tko se prepusti njenoj magiji osjetiti u dio sebe i dio svog života.”, istaknula je Božidarka-Matija.

Objavljen je i video spot za pjesmu “Odolijevam” koji je radio poznati redatelj Filip Gržinić, a zajedno sa Slađanom Gržinić potpisuje i scenarij.

S pjesmom “Odolijevam” Božidarka-Matija Čerina nastupila je na večeri novih skladbi Dalmatinske šansone u Šibeniku u subotu, 17. kolovoza.

(18)

Božidarka-Matija Čerina na Dalmatinskoj šansoni u Šibeniku s pjesmom “Odolijevam”