U prodaji je novi studijski album Mladena Grdovića! Nazvan prema istoimenom hitu “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” koji je Grdović otpjevao s klapom Munita na prošlogodišnjem Splitskom festivalu, novi studijski album objavljen je samo dvije godine nakon uspješnog albuma “Samo more to zna”. Jedan od naših najboljih pjevača zabavne glazbe ujedno je i jedan od najplodnijih autora, a neki od njegovih novijih hitova nalaze se upravo na ovom albumu. Među njima je i pjesma “Ostavljam vas moji najdraži” s kojom je Mladen Grdović ove godine osvojio Grand prix Splitskog festivala, najveću i Grdoviću najvažniju nagradu u njegovoj karijeri. Grdović je puno puta isticao kako je Splitski festival po njemu najbolji festival na koji svake godine rado dolazi stoga je i ova nagrada njemu od posebnog značaja.

Među jedanaest pjesama na novom albumu našla su se i dva već poznata dueta, “Dva goluba” s Ivanom Kovač i “Uzorita” s Tomislavom Bralićem i klapom Intrade, a pjesme su izvedene na CMC festivalu 2015. i 2016. godine. Posebno je zanimljiv duet s dugogodišnjim kolegom Duškom Lokinom “Iz tuđine dolazim ti brate” te kao bonus, duet “Božić je” koji je otpjevao sa svojom kćeri Sarom Grdović. Na novom albumu nalazi se i Grdovićeva izvedba velikog hita Meri Cetinić “Zemlja dide mog” koju su napisali autori Vinko Barčot i koautor teksta, Ivo Cetinić, 1993. godine. Glazbeni producent cijelog albuma je Stipica Kalogjera, dugogodišnji Grdovićev suradnik.

Pjesme na albumu “Nek’ se čuje pisma s Jadrana” mediteranskog su ugođaja u kojima Grdović pjeva o ljubavi i običajima stanovnika dalmatinskog kraja. Stabilna karijera duga preko 40 godina, Mladenu Grdoviću osigurala je mjesto jednog od najboljih i najpopularnijih pjevača zabavne glazbe!

Album medijski pokrivaju: Novi radio, Radio Baranja, Radio 1, Radio Blato, Radio Istra, Radio Brezje, Radio Mali Lošinj, Radio Gorski Kotar, Radio Megaton, Radio Virovitica, Radio Ludbreg.

Mladen Grdović

 

Album potražite na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na: Webshopu / iTunesima / Deezeru i Amazonu

(333)

CD preporuka – Mladen Grdović: “Nek’ se čuje pisma s Jadrana”