CMC festival 2015: Sanja i Zec – Emotivna prijetnja

VLADIMIR KOČIŠ ZEC & SANJA DOLEŽAL – EMOTIVNA PRIJETNJA
CMC festival Vodice 2015.

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal publici predstavljaju novi projekt. Iako su promijenili ime, zvuk ostaje dosljedan njihovim starim pjesmama po kojima su dobro poznati domaćoj publici. U ponedjeljak su u Glazbenom showu Dalibora Petka na Narodnom radiju premijerno predstavili pjesmu “Emotivna prijetnja” s kojom će ove godine nastupiti na CMC festivalu u Vodicama.

Glazbu i aranžman pjesme potpisuje Vladimir Kočiš Zec, tekst je napisao Leonardo Baksa Čeči, dok produkciju potpisuje Dragutin Smokorović Smokva. Pjesmu je komentirala Sanja Doležal: “Nakon dugo vremena ušli smo u studio i snimili Zecovu pjesmu koja nam se odmah svidjela. Pjesma govori o ljubavi koja se neočekivano i iznenadno dogodi u zrelim godinama, kada to i ne očekuješ. Spot smo snimili uz predivnu rijeku Mrežnicu, okruženi obiteljima i prijateljima. Vjerujemo da će se svidjeti našoj vjernoj publici i da će doživjeti barem djelić pozitive i ljubavi koju smo opisali”, istaknula je.

Vladimir Kočiš Zec i Sanja Doležal ove godine okreću novu stranicu karijere, a ističu kako su glazbi predani kao i prije nekoliko desetljeća kada su tek krenuli svirati.

Više na: www.cmcfestival.com.hr

(312)

Kategorija: CMC Festival