Čolićev “Ono malo sreće” ponovno najprodavaniji album tjedna

Novi album Zdravka Čolića ‘Ono malo sreće’ nakon dva tjedna izbivanja vratio se na sam vrh službene top liste prodaje. Album čiji su izlazak nagovijestili singlovi ‘Mala’, ‘Šljive su rodile’ i ‘Kuća puna naroda’ potpisuju značajni regionalni autori, a produkciju albuma Nikša Bratoš.

„Stojim iza svakog albuma, a činjenica da se on i dobro prodaje, veseli još više. Na ovom albumu imamo 11 odličnih pjesama koje potpisuju vrsni autori, ali imamo i pjesmu koju smo dobili mailom od autora Aleksandra Sretenovića kojeg uopće nismo znali, niti smo ga još upoznali. Njegova pjesma ‘Ničeg nije bilo između nas’ nam se svidjela i to je ono čime se rukovodimo. Biramo dobru pjesmu. Upravo zato nas i veseli kad se naš odabir poklopi i s onim što publika prepozna. S Čolićem surađujem već duže vrijeme i važno je da znamo što možemo očekivati jedan od drugog. Imamo, rekao bih onaj sarajevski način rada, kad malo radimo pa malo pričamo i tako intenzivno 3-4 dana, a onda napravimo malu pauzu dok se ne slegnu utisci i možda rode neke nove ideje“, rekao je Bratoš.

Na drugo mjesto top liste prodaje smjestio se Željko Bebek s albumom ‘Ono nešto naše’, a Osječanka Mia Dimšić i njen ‘Život nije siv’ na treće. Slijedi ’40 velikih hitova: Dječje pjesme – Kad se male ruke slože’ u izdanju Croatia Recordsa te Oliverovi ‘Dueti’ koji zatvaraju top pet.

Prvo mjesto u kategoriji inozemnih izdanja zauzeli su Ed Sheeran i njegov ‘Divide’, slijedi U2 sa ‘Songs of Experience’ na drugom mjestu te David Glimour ‘Live at the Pompei’ na trećem.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(46)

Čolićev “Ono malo sreće” ponovno najprodavaniji album tjedna