Dino Merlin rasprodao pulsku Arenu

Spektakularni koncert Dine Merlina pulskoj Areni i službeno je rasprodan, a ovaj kantautor je još jednom potvrdio kako uživa status megazvijezde.

‘Arena je bez dvojbe hram kulture i najljepša otvorena pozornica na Mediteranu, te smo se za ovaj koncert posebno pripremali. Sve smo svoje kapacitete, sav entuzijazam, strast, želju i ljubav i prema muzici i prema ovom gradu, pripremili za veliki koncert koji će, siguran sam, sve oduševiti. Misija svake umjetnosti je da što više ljudi osjeti dobro i da prenese to dobro u budućnost’, rekao je Dino.

Show “Hotel Nacional” koji se dosad upisao na mapu u gotovo 70 svjetskih destinacija i ugostio više od pola milijuna posjetitelja za ovo ljeto, pored inače visokih produkcijskih standarda osvježen je najnovijim laserskim, svjetlosnim i drugim multimedijalnim elementima, UV rasvjetom, specijalnim efektima te impresivnom video produkcijom.

Na koncertu će u saradnji s Croatia Records biti pop-up shop na kojem će svi posjetioci moći nabaviti diskografiju Dine Merlina kao i odabrane artikle iz Dino Merlin Official Merchandise kolekcije.

(241)

Dino Merlin rasprodao pulsku Arenu