Dino Merlin sjajnim dvosatnim spektaklom oduševio rasprodanu Dvoranu mladosti u Rijeci

Dino Merlin je u petak, 7. prosinca u Rijeci ponovo oduševio svojom neiscrpnom energijom i priredio show bez premca, a publika gromoglasnim ovacijama ispratila koncert od početka do kraja.

Kako prenosi Novilist.hr, “nakon koncerta glazbenog čarobnjaka, niko nije mogao ostati ravnodušan zbog silne količine pozitivne energije u publici i još jednog neponovljivog izdanja slavnoga kantautora koji baš nikad ne ‘omane’ “.

Bio je to prvi Merlinov koncert u ovom gradu, a Dvorana mladosti bila je tjednima unaprijed rasprodana i premala za sve one koji su htjeli posjetiti koncert ovog umjetnika u sklopu završnice svjetske turneje “Hotel Nacional”.
Od rasprodane Arene Zagreb i pulske Arene preko arena u Splitu, Varaždinu, Zadru i Osijeku, oborenog rekorda posjećenosti na Tvrđavi u Slavonskom Brodu i novogodišnjeg dočeka na Stradunu u Dubrovniku – svaki je susret Dine Merlina s hrvatskom publikom bio neponovljiv doživljaj. Ovaj put, u gradu poznatom po istančanom glazbenom ukusu i zahtjevnoj publici, Merlin je uspio osvojiti srca Riječana i još jednom potvrditi status jedne od najvećih glazbenih zvijezda iz ovog dijela svijeta.

Do kraja godine publiku čekaju još tri velika koncerta i to: Stockholm (15.12), Zlatibor (29.12) i spektakularni doček Nove godine 31.12. na glavnom trgu ispred starogradskih zidina u Budvi.

Foto: Željko Vidinović

Ranije ove godine objavljen je Blu-ray sa snimkom koncerta Dine Merlina u Areni Zagreb 2016. godine, a izdanje možete kupiti po cijeni od 99 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa te na sljedećim linkovima:

Webshop: https://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=967635 

iTunes: https://itunes.apple.com/us/album/id1354468072

Amazon: https://www.amazon.com/dp/B07B53KW6Y 

Spotify: https://open.spotify.com/album/47fusGjnxpOpH0lphSivCO 

Deezer: https://www.deezer.com/en/album/57873432

(32)

Dino Merlin sjajnim dvosatnim spektaklom oduševio rasprodanu Dvoranu mladosti u Rijeci