Djeca Slobodana M. Kovačevića, osnivača grupe More, krenula očevim stopama – poslušajte singl “Muro” grupe Kuba & Bocvana!

Pjesma “Muro” novi je spot mladog podgoričkog sastava Kuba & Bocvana koji su se publici u regiji već predstavili s pjesmama “Kari Šabanovi” i “Sklopka”.

Djeca Slobodana M. Kovačevića, osnivača grupe More, autora brojnih pjesama poput “Konoba”, “More” i druge krenuli su u osvajanje regionalne scene.
Marko Kovačević, njegov brat Nikola i sestra Mia imali su radno ljeto nastupajući širom crnogorske obale i pripremajući novi singl “Muro” koji možete pogledati na njihovom YouTube kanalu.

Glazbu i tekst uradio je Marko Kovačević, a aranžman i produkciju Nikola i Marko Kovačević. Pjesma ima moderan aranžman i namijenjena je generaciji koja u njihovom zvuku prepoznaje odjeke trenutno aktualnih hitova strane produkcije. Spot je snimljen u prostorijama kulturnog centra Danilovgrad, a od ideje do spota sve je proizašlo iz obiteljskog studija Kovačevića.
Kuba & Bocvana publici su se predstavili sredinom prošle godine pjesmom “Kari Šabanovi”, koju su obradili u svom stilu, a početkom ove godine i pjesmom “Sklopka”. Kako su obećali nastavljaju dalje sa svojom misijom obogaćivanja sviju radošću i pozitivnom energijom.

(17)

Djeca Slobodana M. Kovačevića, osnivača grupe More, krenula očevim stopama – poslušajte singl “Muro” grupe Kuba & Bocvana!