Dječji zbor Pahuljice velikim koncertom u Lisinskom slavi 35. rođendan!

Jedan od najpoznatijih dječjih zborova u Hrvatskoj proslavit će svojih punih 35 godina rada te izlazak novog albuma “Najljepše dječje pjesme” koji je prošle godine objavljen za Croatia Records.

Pod umjetničkim vodstvom Ivančice Matković Kezele, zbor djeluje u Novom Zagrebu od 1984. godine, a ovaj koncert kruna je kvalitetnog rada Pahuljica koji je prepoznat od strane dječje publike i njihovih roditelja koji dobro znaju hitove poput “Zločesta beba”, “Škola (je kažu)”, “Lunapark”, “Dobar dan” i “Mama”.

Slavljenički koncert koji će biti održan u velikoj dvorani Lisinski u Zagrebu prava je prilika i za cijenjene goste, a ovoga puta na pozornici će im se pridružiti Nela i Marko Kutlić, Vladimir Kočiš Zec, Zdravko Valentin koji je radio aktualni album, te klapa Friži. Koncert je na rasporedu ove nedjelje, 2. lipnja od 11 sati kada će Koncertnu dvoranu “Vatroslav Lisinski” ispuniti dječji osmijeh, veselje i radost. Ipak se 35. rođendan slavi samo jednom.
Ulaznice po cijeni od 60 kuna (na dan koncerta 50 kuna) možete kupiti na blagajnama Lisinskog i u sustavu ulaznice.hr.

“Najljepše dječje pjesme” dječjeg zbora Pahuljice možete kupiti po cijeni od 49 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

 “Najljepše dječje pjesme” online:

(42)

Dječji zbor Pahuljice velikim koncertom u Lisinskom slavi 35. rođendan!