Ekskluzivno preslušajte album Mije Dimšić ‘Život nije siv’ na Deezeru

Jedno od najiščekivanijih izdanja 2017. godine, debitantski album Mije Dimšić, “Život nije siv”, koji u izdanju Croatia Recordsa u prodaju dolazi na prvi dan proljeća, 21.3., od danas je ekskluzivno dostupan korisnicima Deezera.

Glazbenu poslasticu koja će obilježiti godinu pred nama korisnici Deezera mogu poslušati i preuzeti na poveznici: http://www.deezer.com/album/15620176

Mia je u kratkom vremenu postala prava glazbena atrakcija i prikupila mnoštvo simpatija, kako struke, tako i slušatelja. Album prvijenac mlade pjevačice tako predstavlja najbolji nastavak iznimno uspješne 2016. godine koju je obilježio njen hit “Život nije siv”. U 2017. je mlada Osječanka stupila upečatljivom i iznimno emocionalnom izvedbom sjajne balade “Sanjaj me” na Zagrebačkom festivalu, a trijumfirala je i s čak četiri nominacije za prestižnu glazbenu nagradu Porin, među kojima je i ona za pjesmu godine.

Kruna njene dosadašnje karijere je prvi album, nazvan po hitu “Život nije siv” koji je odjeknuo radijskim i televizijskim valovima diljem Hrvatske te pronio ime i glas mlade pjevačice kao dobru vijest i nositelja pozitivnih vibracija u godini iza nas.

Mijin prvi studijski album donosi nam njene dosadašnje hit singlove “Život nije siv”, “Sanjaj me”, “Slobodna” i “Budi mi blizu”, ali i šest potpuno novih pjesama koje svježinom, produkcijskim standardima i autorskom inovativnošću Mije Dimšić, Damira Bačića i Vjekoslava Dimtera, koji su zaslužni za sve pjesme na albumu, predstavljaju kvalitativni pomak na hrvatskoj glazbenoj sceni. Uz ovaj fantastični album dolazi i poklon DVD Mijinog spektakularnog prvog samostalnog koncerta u KD Vatroslava Lisinskog, na kojem je mlada pjevačica očarala brojnu publiku.

Album u prodaju izlazi na prvi dan proljeća, 21.3., a do tada ga potražite na Deezeru, kao i na webshopu Croatia Recordsa (http://shop.crorec.hr/crorec.hr/ws_o_izdanju.php?IZDANJE_ID=932062), gdje je album dostupan za prednarudžbe.

(189)

Ekskluzivno preslušajte album Mije Dimšić ‘Život nije siv’ na Deezeru