Emir & Frozen Camels objavili akustičnu verziju pjesme Ulica

Članovi rock benda Emir & Frozen Camels igrom slučaja, na početku pandemije korona virusa, našli su se na različitim krajevima svijeta. Lider benda, Emir Bukovica, zatekao se u Sjedinjenim Američkim Državama, u nemogućnosti da se uopće vrati u Europu.

Ovih dana su EFC članovi zajednički, svako iz svog trenutnog doma, uživo odsvirali i otpjevali kućnu akustičnu verziju njihove pjesme Ulica, pjesme koja u ova teška vremena za svakoga dobiva dodatni smisao jer govori o tome kako je potpuno jasno koliko smo zaista svi povezani i koliko su ovaj svijet i svaka naša ulica zajednički u svakom smislu te riječi.

Kao što tekst naše pjesme kaže: ‘Nakon svakog mraka će doći svjetlost koju donosi novi dan… jer ovo je ulica za tebe , ulica za mene’ nadam se da ćemo konačno nakon ove korone shvatiti koliko smo mali i nemoćni sami i koliko trebamo svi jedni druge da bi dočekali svjetlo na kraju ovog tunela“, riječi su Emira Bukovice.

Ovaj nepretenciozni online nastup “smrznutih deva”, snimljen mobitelima članova benda, u video spot pretvorio je Jasmin Jatić.

 

Emir & Frozen Camels – Ulica (Acoustic)

null

(3)

Emir & Frozen Camels objavili akustičnu verziju pjesme Ulica