Fantastični Bajaga & Instruktori oduševili ispunjenu Arenu Zagreb!

Bajaga & Instruktori u subotu, 2. ožujka održali su najveći samostalni koncert u Hrvatskoj – publika različitih generacija ujedinjena porukama ljubavi dva i pol sata uživala je novim i starim pjesmama. Samo glazbeni velikani i nakon 35 godina jednakim žarom i zanosom publiku odvedu na mjesto gdje “caruje drugarstvo”.

Koncert u Areni Zagreb vrhunac je promocije novog studijskog albuma “U sali lom” objavljenog u izdanju Croatia Recordsa i PGP RTS-a, a dan uoči koncerta objavljeno je i live izdanje s prošlogodišnjeg koncerta održanog u predivnom ambijentu pulske Arene. Kao i u Puli, publika u Areni Zagreb uživala je u “Zažmuri”, “Sa druge strane jastuka”, “Verujem-ne verujem”, “Život je nekad siv, nekad žut”, “Kad hodaš”, “Dobro jutro, džezeri”, “Plavi safir”, “Tišina”, dok je bis bio rezerviran za predivnu “Od kad tebe volim”, “Tamara”, “Moji drugovi”. I za kraj poruka je uvijek samo jedna – “Samo nam je ljubav potrebna”.

Tko je mogao bolje zagrijati publiku za Bajagu & Instruktore nego grupa koja je svojom kvalitetom i Stingu izmamila osmijeh na liceBuđenje je na krilima novog albuma “Samo ti, samo ja” odsviralo sjajan koncert isporučivši nisku pop rock i funky hitova iznimno raspoloženoj publici. Frontmen Darko Bakić i ekipa suvereno vladaju scenom i subotnjim nastupom su potvrdili zašto su već odavno prva liga domaćeg pop rocka.

Foto: Nikola Knežević

(6)

Fantastični Bajaga & Instruktori oduševili ispunjenu Arenu Zagreb!