Frajle Zagrebu poklonile “Ljubav na dar”

Sinoć je u rasprodanoj Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski održan koncert popularnih Frajli pod nazivom „Ljubav na dar“ .

„Čim smo zakazale koncert već su nam javili da je rasprodan i da bismo trebale zakazati još jedan. Ovo je svakako bilo iznenađenje. Jako se volimo sa zagrebačkom publikom, ali nismo očekivale da će se tako brzo rasprodati pa smo odmah zakazale i drugi. Nama je ovdje uvijek lijepo i osjećamo se kao kod kuće tako da je tako bilo i večeras.“ – izjavila je Jelena Buča.
Frajle osvajaju publiku koketiranjem s različitim žanrovima te zaraznom energijom, a za njihov se koncert uvijek traži karta više. Koncertu u Zagrebu prethodili su Rijeka, Maribor i Novi Sad, a posebno je iznenađenje novi termin u Koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski i to 7. svibnja.
„Zagreb je 7.5., nakon toga Munchen 12.5. . Poslije toga malo odmaramo, ići ćemo na neka putovanja, a sve to zapravo jer hvatamo zalet za ljeto kada ćemo imati puno koncerata na moru i kada ćemo se moći sunčati, plivati i imati koncerte na posebnim mjestima.“ najavljuje Nataša Mihajlović.

Da popularne Novosađanke koje posebno vole humanitarne događaje uistinu imaju koncerte na posebnim mjestima govori činjenica da su jedan imale i u avionu.
„Koncert u Europskom Parlamentu u Bruxellesu, u manastiru, dječjem vrtiću, u izlogu, Nacionalnom parku Krka, u bolnici, supermarketu, na brodu. Plovile smo i Sienom, potom bih istaknula i Lincoln centar u New Yorku… Mislim da za sada ipak vodi koncert u avionu na 10 000 metara, ali svakako imamo želje za još neobičnih lokacija.“ nabraja Nevena Buča.

Frajle su do sada izdale nekoliko hvaljenih izdanja :„Naš prvi album sa putovanja“, A strana ljubavi“, „B strana ljubavi“ „Meni trebaš ti“ te istoimeni album „Ljubav na dar“, a dobitnice su i brojnih nagrada: MTV Play Award, Oskar popularnosti, Runjićev galeb i mnoge druge.
„Spremamo nešto posebno i to u onome u čemu smo inače popularne, a to su obrade. Spremamo jedno iznenađenje koje nas očekuje na jesen, jedan album s obradama plus jedno malo iznenađenje. Pred sami kraj godine nas očekuje, nadamo se, i album za djecu.“ kaže Nataša Mihajlović.

Ove talentirane i simpatične dame očekuje radna godina , a svi oni koji su propustili ovaj koncert u Lisinskom, neka požure po ulaznicu za novi termin jer će se i one zasigurno ubrzo rasprodati, a Frajle pozivaju gledatelje CMC televizije:
„Vidimo se 7.5. u Lisinskom u 20h, dođite u što većem broju da se super provedemo! Ljubimo vas! Vidimo se!“

Autor: Ana Profozić

Foto: Nikola Knežević

(63)

Frajle Zagrebu poklonile “Ljubav na dar”