Gipsy Kings i Davor Radolfi zajedno na nastupu u Ljubljani

Želja poznatog francuskog sastava Gipsy Kings da im bude poseban gost na koncertu u Ljubljani, došla je Davoru Radolfiju kao veliko priznanje.
Naime, ovaj poznati svjetski sastav stekao je popularnost pjesmama latino ritmova, miješajući često španjolski flamenco, pop, salsu s tradicionalnim narodnim pjesmama. U dvorani Stožice, nastupit će u subotu, 2. prosinca, a Davor Radolfi za ovu priliku sprema poseban nastup.
-Nastupit ću uz svoj Ritmo Loco, pet gitarista, perkusije i puhače. Kako sam ipak gost i imat ću manje vremena na raspolaganju nego što imam na svojim koncertima, zadnjih nekoliko dana sam na slatkim mukama koje pjesme odsvirati, ali će odabir svakako biti takav da će slovenska publika podjednako uživati u mojim pjesama kao i svjetskim hitovima Gipsy Kingsa. Moram reći da sam iznimno počašćen što je ovako veliki bend sa svojim menadžmetom pratio moj rad tako da mi je ovo veliko priznanje kao glazbeniku koji njeguje stil glazbe koji nije toliko blizak na ovim prostorima. Osim toga slovenska publika me jako dobro poznaje i vjerujem da će to biti jedna lijepa, plesna večer, rekao je Radolfi.
Radolfijev aktualni singl obrada je velikog hita ‘Pred tvojim vratima’. Ovu pjesmu pamtimo u sjajnim izvedbama Tereze Kesovije i Olivera Dragojevića, a u obradi Davora Radolfija i njegovog pratećeg benda Ritmo Loco dobila je zavodljivi latino ritam.

(57)

Gipsy Kings i Davor Radolfi zajedno na nastupu u Ljubljani