Goran Karan najavio gala koncert u Lisinskom

Goran Karan je jedan od najcjenjenijih i najgrađivanijih hrvatskih pop pjevača. Do sada je objavio sedam solističkih albuma i svi su prodani u zlatnoj, platinastoj i dijamantnoj tiraži.

Objavio je mnogobrojne singlove koji su osvojili vrhove top lista, osvojio je niz nagrada i priznanja te ostvario duete sa eminetnim izvođačima iz zemlje i svijeta. Sve ovo je dokaz da publiku u Lisinskom očekuje prava gala večer ispunjena vrhunskim glazbom!

Sa svojom pjesmom proputovao je cijeli svijet od Australije, Novog Zelanda, SAD- a,Kanade, Tahitija, Bahama, Porugala, Latvije, Švicarske, Njemačke, Austrije, Turske itd. Posljednjih desetak godina izuzetno je uspješan kao kantautor, te je vrlo aktivan koncertno i izvan Hrvastke.
Spomenuti ćemo veće događaje – Goran je u travnju 2012. održao prvi solistički koncert u Poljskoj u gradu Zabrze „Srca Dalmacije“ koji je bio rasprodan, a sa tog koncerta je objavljeno i DVD izdanje koje se uspješno prodaje na poljskom tržištu. Od tada u Poljskoj je održao preko 30 koncerta.

U rujnu 2012. Goran je nastupao u na proslavi „Dana Makedonske državnosti“ u Skopju na gradskom stadionu ispred 70.000 gledatelja. U srpnju 2014. održao je kocert u Krakowu na glavnom gradskom trgu u čast primitka Republike Hrvatske u Europsku Uniju.
Kako je u zadnjih nekoliko godina Goran izdao mnogo singlova, ove godine će svi oni biti okupljeni na njegovom novom albumu ‘Glas juga’ koji je objavljen u veljači, a nakon publike u Lisinskom, Goran će ovaj album predstaviti i u ostatku regije, te Češkoj, Poljskoj i Slovačkoj.
Na koncertu će gostovati Severina, Petar Grašo i grupu Providenca. Koncert će biti presjek Goranove dosadašnje karijere uz naglasak na predstavljanje novog albuma Glas juga.

Koncert će biti održan u Lisinskom 23. travnja ove godine.

(56)

Goran Karan najavio gala koncert u Lisinskom