Hip hop atrakcija Dječaci 8. travnja u klubu Sax!

Nakon nešto više od godinu dana nakon premijerne posjete prepunom Saxu, evo ih opet na pozornici kultnog zagrebačkog kluba!

Splitsko-zagrebački trio Dječaci ponovno dolaze u zagrebački klub Sax! gdje će održati koncert u subotu 8. travnja. Bend u Zagreb dolazi nakon odlične koncertne sezone i njihov live nastup nikad nije bio jači. Tako će se i ovaj put na repertoaru naći Narodna, Punjene paprike, Lovrinac, Dalmacija, Miris, Siromašan, After u zatvoru, Shopping, Bile starke te mnogi drugi hitovi ove hip hop atrakcije.

Dječaci su do sada izdali tri albuma. Nakon debitantske “Drame” i ponajboljeg albuma posljednjih godina u nas, hvaljene “Istine” koja je rasprodana u rekordnom roku, a čiji je singl Lovrinac zaradio nominaciju na Porinu za Hit godine, Dječaci su sredinom 2015. godine objavili i svoj treći studijski album “Firma”.

Mnogobrojni koncerti iza njih dokaz su da Dječaci sjajno funkcioniraju uživo s gitarom, basom i bubnjem, a kakva su iznenađenja spremili za zagrebačku publiku ovaj put, ostaje vidjeti u subotu 8. travnja u kultnom klubu u srcu metropole.

(186)

Hip hop atrakcija Dječaci 8. travnja u klubu Sax!