HR Top 40: Nina Badrić ostvarila najviši ulaz na listu

Prošla godina je za Ninu Badrić bila iznimno uspješna. Ljubavna pjesma Volim te, volim, na listi je do sada provela 27 tjedana.

Nina je godinu završila kratkom američkom turnejom s Petrom Grašom, na kojoj su nastupali pred publikom New Yorka, Chicaga i Toronta. Prema prošlotjednim podacima prikupljenim na radijskim postajama diljem zemlje, nova pjesma talentirane pjevačice još je jedan u nizu uspjeha. U posljednjem tjednu 2019. godine pjesma Ratujem s tugom Nini je donijela najviši ulaz na listu HR Top 40.Singl Ratujem s tugom nastao je u izdanju Aquarius Recordsa. Aranžman je napravio Bojan Šalamon Shalla, a za tekst i glazbu je zaslužan Ante Pecotić. Pecotić potpisuje i hit Rekao si iz 2018. godine, pjesmu Nine Badrić koja je godinu dana provela na listi HR Top 40.Ovog puta Nina donosi baladu teškog priznanja – o dugogodišnjoj čežnji za izgubljenom ljubavi. Pjevačica je usred priprema za veliki koncert u Areni Zagreb. Vijest o najvišem ulazu svoje pjesme primila je s oduševljenjem i izjavila:

“Nova godina je započela fantastično! Za mene je ovo sjajna vijest jer su od 01. siječnja sve moje misli posvećene Areni Zagreb 07. ožujka i koncertu. Tamo ću premijerno prvi put izvesti pjesmu “Ratujem s tugom”, a do tada ćemo je naučiti pjevati u glas”.

Osim Nine, na listu je prošlog tjedna stigao i Dean Dvornik s novom pjesmom Mogu sanjat Božić u izdanju Croatia Recordsa. Pjesma je objavljena u kompilaciji pjesama Snježna ulica koja okuplja najljepše božićne pjesme pod krovom Croatia Recordsa. Sljedeći novi ulaz, ostvarili su Goga i Jura s pjesmom Na Božić sve najbolje u izdanju Menarta. Na Božić sve najbolje govori o dvoje nekada bliskih ljudi koji se prisjećaju davnih druženja na Badnjak.

Petar Grašo je s Fritulom u izdanju Tonike došao na prvo mjesto liste, dok su Franka i Igor Geržina s pjesmom Samo s tobom meni Božić je zauzeli drugo mjesto. Pjesma je nastala u izdanju Karpo Medije i Croatia Recordsa, a slijedi ju veseli hit Hej, Badnjak je. Pjesmu izvodi omiljeni Saša Lozar, a stiže iz Agape.Na regionalnim listama Franku je zamijenio Petar Grašo. Njegov zarazni hit Fritula najviše se slušao u svim regijama. Grašina pjesma, nastala u izdanju Tonike, najviše se emitirala u Gradu Zagrebu, Istri i Primorju, Slavoniji, Središnjoj Hrvatskoj, Zagorskoj regiji i Dalmaciji.

Foto: Jelena Balić

(33)

HR Top 40: Nina Badrić ostvarila najviši ulaz na listu