Igor Geržina najavio božićne koncerte na Europskom trgu

Serijom koncerata u sklopu Adventa na Europskom trgu, Igor Geržina predstavit će svoju glazbu koja je obišla četiri kontinenta i ušla na sve važnije američke top liste te će nas razveseliti obradama hrvatskih i stranih božićnih pjesama.

Sa svojim bendom sastavljenim od vrsnih studijskih glazbenika nastupat će svaki četvrtak u 20 sati, počevši od 7. prosinca, a na svakom od koncerata pridružit će mu se i po jedna poznata vokalna gošća. To su redom vrhunske glazbene dive svih generacija: Zdenka Kovačiček, Ivana Kindl, Mia Dimšić, Vanda Winter i Nina Kraljić. Glazbenik iznimno zapažene solističke karijere kao instrumentalist i autor, poznat je i po svojim atraktivnim nastupima i koncertima na kojima voli ugostiti poznate vokaliste. Na adventskoj seriji koncerata pod nazivom „Saxmas Fairytale”, Igoru Geržini pridružit će se posebne vokalne gošće koje će, osim svoje glazbe, izvesti i prigodne božićne kompozicije.

7.12. Igoru Geržini će se pridružiti Ivana Kindl, 14.12. Vanda Winter, 21.12. Mia Dimšić, 28.12. Zdenka Kovačiček, a 4.1. Nina Kraljić.

Igor Geržina i njegove posebne gošće nastupit će na „Jedinom trgu s 1000 srca“ na najvećem plesnom podiju na otvorenom, lokaciji koja u samom centru grada najtoplijim blagdanskim ugođajem privlači sve one koji vole urbanu atmosferu, raznolikost, upoznavati druge kulture, gastronomiju i blagdanske običaje. Koncerti su idealni za nadolazeće blagdansko doba ispunjeno pozitivnim emocijama, veseljem i dobrim željama. Odlično se uklapaju u sve bolji i bogatiji Advent u Zagrebu, a kvaliteta ansambla i odabir vokalnih gošći definitivno podižu ljestvicu kvalitete zagrebačkog adventskog glazbenog programa.

Pridružite se četvrtkom na #EUAdventu i obilježimo najljepše doba godine glazbom!

(67)

Igor Geržina najavio božićne koncerte na Europskom trgu