Izdanje CMC festivala ponovno na prvom mjestu!

Drugi tjedan zaredom na čelnoj poziciji top-liste prodaje albuma nalazi se kompilacija raznih izvođača „CMC festival Vodice 2018“, a pripala im je i još jedna pozicija – na desetom mjestu liste kao novi ulaz našla se tek izdana kompilacija „40 velikih hitova – CMC Festival“ povodom 10. obljetnice te popularne manifestacije.

Radi se o dvostrukome albumu na kojemu se nalaze hitovi od 2008. godine, završno s pjesmama koje će biti izvedene 9. lipnja 2018. na glavnoj vodičkoj pozornici.

Na drugome mjestu našao se Željko Bebek s albumom „Ono nešto naše“, do trećeg su došli Bajaga & Instruktori i „U sali lom“, na četvrto su se spustili Goran Bare & Majke s „Nuspojavama“, a peto mjesto zatvara Mia Dimšić s albumom „Život nije siv“.

Tjedan je obilježen brojnim povratcima na listu među kojima su Tomislav Bralić i Klapa Intrade, Lačni Franz, Lidija Bačić, Oliver Dragojević, Eduard Jimmy Matešić, Prljavo kazalište te grupa Markiz.

U prvih pet mjesta prodaje inozemnih izdanja stigla su dva nova ulaza – na trećemu Pink Floyd s albumom „Relics“, a na petom Foreigner i „The Complete Atlantic Studio Albums“ s pjesmama od 1977. do 1991. Prvo mjesto i dalje drže Arctic Monkeys i njihov „Tranquility Base Hotel + Casino“, na drugome ponovno Pink Floyd i „Pulse“, a na četvrtome su ostali Van Morrison i Joey DeFrancesco s albumom „You’re Driving Me Crazy“.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(38)

Izdanje CMC festivala ponovno na prvom mjestu!