Izvođači Croatia Recordsa nastupima slave glazbeno proljeće

Vrijeme nakon Uskrsa tradicionalno obilježava početak uzbudljive koncertne sezone pa tako i izvođači Croatia Recordsa ne miruju, već pripremaju mnogobrojne nastupe.

U četvrtak 20.4. Sergej Ćetković nastavlja veliku live turneju koncertom u Tuzli, a Big Strip Gorila nastupa u Osijeku, u klub Exit.

Petak 21.4. uistinu pršti glazbenim događanjima. Porinom ovjenčani jazzist Vedran Ružić u pulskom kinu Valli predstavlja svoj hvaljeni album “Spiritual market” od 20 sati, a legendarne Dike predstavit će novi album “Slavonac sam, ‘oću da se zna!” u Vinkovcima, u Coffee & Wine baru Gymnasium od 19 sati. Bend Tragovi u varaždinskom Barflyu uživo predstavljaju odličan novi singl “Sve na ljubav miriše”, snimljen u suradnji s Denisom Dumančićem. Opća Opasnost dolazi na Orto fest koji se održava u Prviču v Ljubljani, a Crvena jabuka će svojim hitovima zabaviti Splićane u klubu Kameleon. Sjajne The Blondes sviraju u Zadru, u Famous baru. Grupa GEA ponovno sprema veliki tulum u zagrebačkom klubu Žabac, a popularna Lidija Bačić pjeva u slovenskom klubu Life, u Domžali. Sergej Ćetković sprema veliki koncert u Zenici.

Subota 22.4. veliki je dan za sve glazbene sladokusce jer se povodom Record Store Daya u zagrebačkoj Bogovićevoj ulici, u Music shopu i Caffe baru Nova ploča organizira prodaja ploča i CD-a po znatno sniženim cijenama, a akustične koncerte održavaju rock bend Producent od 11 sati te kantautor Bobo Knežević od 11:30. Svi australski obožavatelji Mejaša dolaze na svoje jer u sklopu australske turneje nastupaju u gradu Geelongu, a koncert je već rasprodan.

Izvođači Croatia Recordsa nastupima slave glazbeno proljeće