Jeleni Rozgi uručeno zlatno priznanje za album Moderna žena!

Brojni poznati izvođači, članovi grupa i predstavnici diskografskih kuća jučer su nazočili otvorenju “Glazbenih kućica Hrvatske diskografske udruge” na kojima će u danima uoči Uskrsa, točnije od 12. do 14. travnja biti upriličeni brojni akustični koncerti, a kupci će svoje omiljene albume moći kupiti po prigodnim cijenama. “Glazbene kućice Hrvatske diskografske udruge” prigodnim su govorom otvorili predsjednik udruge, Želimir Babogredac i pročelnik grada Zagreba za kulturu, Tedi Lušetić koji su se složili da će mjesec travanj narednih godina upravo ovakvim događanjima promicati glazbenu kulturu.

Prvi dan i samo otvorenje obilježili su akustični nastup grupe “Vatra” i članovi grupe “Pravila igre” koji su promovirali svoj prvi album, a pravo oduševljenje brojnih fanova izazvala je Jelena Rozga koja je u popodnevnim satima došla na Cvjetni trg. Naime, album “Moderna žena” objavljen pred sam kraj godine punih je 16. tjedana na vrhu top liste najprodavanijih domaćih albuma što je Jeleni Rozgi osiguralo zlatno priznanje. Ovo prestižno priznanje uručio joj je predsjednik Hrvatske diskografske udruge i direktor Croatia Recordsa, Želimir Babogredac uz duhovitu opasku kako je uz objavu Jeleninog novog albuma i zlatno priznanje već u pripremi. Naime, Jelena je zlatno priznanje za odličnu prodaju dobila i za prethodni album “The best of” objavljen 2011. godine.

Brojnim okupljenim fanovima Jelena je zahvalila na podršci koju ima sve ove godine, a nije propustila priliku zapjevati i refren svog najnovijeg hita “Ne pijem, ne pušim”. Iznenadno druženje s omiljenom pjevačicom trajalo je gotovo sat vremena i ostat će zasigurno u lijepoj uspomeni onima koji su imali prilike dobiti njen autogram i sliku.

(218)

Jeleni Rozgi uručeno zlatno priznanje za album Moderna žena!