Jimmy Stanić i Cry Babies ove subote u Saxu!

Legendarni Jimmy Stanić sa svojim Sexy Boysima dolazi ovu subotu, 13. svibnja u zagrebački Sax! u sklopu warm up koncerta za jubilarno 15. izdanje Tabor Film Festivala. Nakon koncerta Jimmija Stanića, na scenu stupa najdugovječniji bend Saxa, neponovljivi Cry Babies!

Neuništivi šmeker starog kova Stjepan Jimmy Stanić i u 89. godini ne prestaje oduševljavati svojim koncertnim nastupima i nepresušnim šarmom, a preko šest desetljeća glazbene okrunjeno je nagradom Porin za životno djelo. Šlageri „Prolazi sve“, „Kobila Suzy“, „Dimnjačar“, „Prsluk pucam“, „Pokloni svoj mi foto“ bezvremenski su hitovi i dio opće kulture. Kuriozitet je i da je prvi spot snimio tek 2014. i to sasvim slučajno na foto snimanju za cover cd-a. Glazbenu pratnju mu u obliku Sexy Boysa čine provjereni glazbenici Mario Igrec na gitari, Mladen Baraković na basu i Đula Njikoš na klaviru.

Vrata kluba otvaraju se u 20 sati, početak koncerta je u 21 sat. Cijena karte u pretprodaji je 55 kuna i može se kupiti isključivo u Saxu, na dan će koštati 70 kuna.
POSEBNA PONUDA: Svi koji na ulazu kupe festivalsku ulaznicu za Tabor Film Festival po early bird cijeni od 165 kuna imat će besplatan upad na ovaj koncert.

Nakon koncerta Jimmija Stanića, na scenu, po posljednji put u XVIII. sezoni, stupa najdugovječniji bend Saxa, Cry Babies koji nastupaju redovito u kultnom zagrebačkom klubu od samog njegovog osnutka. Poznati kao klupska atrakcija, ovaj rokerski bend djeluje već 15 godina, te žestokim nastupima u popunjenim klubovima uvijek iznova potvrđuju svoju reputaciju jednog od najboljih zagrebačkih cover bendova u što se možete uvjeriti već ovu subotu u Saxu.

(119)

Jimmy Stanić i Cry Babies ove subote u Saxu!