Kompilacija CMC Festival Vodice 2018 najprodavanije izdanje tjedna

Kompilacija netom završenog festivala u Vodicama „CMC Festival Vodice 2018“ u izdanju Croatia Recordsa nakon prošlotjednog trećeg mjesta stigla je na sam vrh službene top liste prodaje albuma.

Za dvije pozicije napredovao je i novi album grupe Colonia „Nova era“ koji se ovoga puta nalazi na drugom mjestu. Massimo s novim albumom „Sada“ pao je za jednu poziciju te se nalazi na trećem mjestu. Još jedno festivalsko izdanje dvostruki album “40 velikih hitova CMC festival – The best of 2008. – 2018.” stigao je na četvrto mjesto liste. Izbor od 40 pjesama koje su se našle na ovom dvostrukom albumu hitovi su izvedeni na CMC festivalima od 2008. godine, završno s pjesmama koje su izvedene na Velikoj vodičkoj pozornici 9. lipnja ove godine.

Prvi CD otvara “Ja po kafanama”, veliki hit Željka Bebeka, a drugi CD “Nirvana” Jelene Rozge. Osim Bebeka i Rozge na kompilaciji se nalaze i Dražen Zečić s hitom “Sokole”, Grdovićev “Crveni Ferrari”, “Volim barabu” Danijele Martinović, “Žena, a ne broj” Magazina, “Majske kiše” Teške industrije i neprežaljenog Kemala Montena, “Svijet oko nas” dive Josipe Lisac, “Zalutali pogled” Tomislava Bralića i klape IntradeJolina “Ja ti mogu biti tata”, “Ne lomi mi srce” Maje Šuput, “Guštan” Tončija i Madre Badesse te “Bezimeni” Mije Dimšić.

U kategoriji inozemnih izdanja prvo mjesto i ovoga puta ostalo je nepromijenjeno pa su tako na čelnoj poziciji ponovo Arctic Monkeys i „Tranquility Base Hotel + Casino“, na drugom je i ovoga puta mladi Shawn Mendes s istoimenim albumom. Na trećem i četvrtom mjestu dva su povratka na listu Led Zeppelin s „Led Zeppelin 4 – Delux“ te Imagine Dragons s „Evolve“. Top pet zatvaraju 2Cellos i njihov posljednji alubm „Score“.

Tjednu top-listu prodaje Hrvatska diskografska udruga donosi na osnovu podataka prikupljenih sa 164 prodajna mjesta iz cijele zemlje.

(64)

Kompilacija CMC Festival Vodice 2018 najprodavanije izdanje tjedna