Koncerti Marka Perkovića Thompsona u Varaždinu i Zadru

Marko Perković Thompson održat će do kraja 2017. godine koncert u Varaždinu (Arena, 24. studenog) te u dvorani koja nosi ime naše košarkaške legende Krešimira Ćosića u Zadru (9.prosinca).

Nakon iznimnog koncerta na zagrebačkoj Šalati, pred više od 8.000 ljudi te oborenog Guinnessovog rekorda na Kupresu, gdje se okupilo više od 2.000 Ivana, Marko Perković Thompson nakon ljetne turneje, kao i njenog nastavka u Osijeku (28.10.), dolazi u Varaždin i Zadar!

Nakon četiri godine zadarska publika će ponovo imati prilike uživati u koncertnom nastupu Marka Perkovića Thompsona. Na zadnjem koncertu Thompson je izvodio pjesme sa svog posljednjeg i najprodavanijeg albuma “Ora et labora”, ali i sve svoje najveće hitove pjevajući zajedno sa svojim vjernim obožavateljima puna tri sata. Thompson je poznat po svojoj vrhunskoj produkciji i odličnoj komunikaciji s publikom. Njegovi najveći hitovi “Lijepa li si”, “Zaustavi se vjetre”, “E moj narode”, “Kletva kralja Zvonimira” i “Samo je ljubav tajna dvaju svjetova” sigurno će dignuti na noge cijelu dvoranu.

(47)

Koncerti Marka Perkovića Thompsona u Varaždinu i Zadru