Kreće drugi Slavonija FEST – CMC 200 u Slavonskom Brodu!

Vikend pred nama donosi pregršt dobre glazbe u Slavonski Brod. Tamo večeras započinje rock maraton na kojem će se na velikom stageu u brodskoj Tvrđavi predstaviti brojni mladi bendovi. Dozu rock and rolla za publiku pripremajui headlineri rock maratona Jurica Pađen i Aerodrom te Teška Industrija. Slavonski je Brod tako danas i sutra glazbeni centar Hrvatske.

“Brod je bio poznat kao grad rocka, a to se, evo, pokazuje i sada. Imali smo rock maraton prije dvadesetak godina, koji je okupio najbolje izvođače i cilj nam je bio to ponovno vratiti. Ovdje u 5.mjesecu imamo bajkerske susrete, jedne od najvećih u RH i regiji, gdje se vidi da ljudi uživaju u rocku. I evo, u suradnji sa CMC televizijom došli smo na ideju da obnovimo taj rock maraton.Ovogodišnji je drugi po redu i mislim da će biti još bolji nego prošle godine” kazao je Mirko Duspara, gradonačelnik Slavonskog Broda.

Program drugog Slavonija festa CMC 200 najavljen je jučer na press konferenciji održanoj u popularnoj brodskoj  „Kući piva“. Ove godine u sklopu festivala u Slavonskom Brodu priprema se i atletska utrka “BROD ROCK”. Utrka na 10km počinje večeras u 20 sati, a starta i završava u brodskoj tvrđavi i trči se ulicama grada i uz rijeku Savu.

I ove godine, odlukom gradskih vlasti, sva su događanja u sklopu festivala besplatna, što je sjajna pozivnica za sve ljubitelje dobre glazbe.

(297)

Kreće drugi Slavonija FEST – CMC 200 u Slavonskom Brodu!