Laudato TV band, Rafo i Ante Cash u novoj navijačkoj pjesmi

Rukometna groznica trese Hrvatsku i navijače naših Kauboja. Uoči Europskog prvenstva koje danas počinje upravo u Hrvatskoj, Ante Cash, Rafael Dropulić Rafo i Laudato TV band snimili su novu navijačku himnu.

Pjesma se zove ‘Naprijed Kauboji’ i savršeno će odgovarati za nabrijavanje pred utakmice hrvatske repke koje svi željno iščekujemo. Pjesma je objavljena u nakladi Croatia Recordsa i Laudato TV-a, tekst je napisao Marin Periš, dok su glazbu s njim skladali Petar Horvat i Saša Maček, dvojac koji je bio zadužen i za aranžman. Mix i master radio je Petar Horvat, dok je zajedno s Rubenom Horvatom pjesmu i producirao. U Laudato TV bandu su se okupili Kaleb Smrtić (bas), David Mesarić (gitara), Saša Maček (bubnjevi), Joshua Kovačević (sax) i Ruben Horvat (trombon) dok su se za mikrofonom pridružili Ante Cash i pobjednik glazbenog reality showa Story Supernova Music Talents, Rafael Dropulić Rafo.

Za pjesmu je snimljen i videospot u produkciji Laudato TV-a kojeg je snimao i montirao Filip Horvat. ‘Naoružani’ navijačkim obilježjima sudionici spota su dali veliku podršku našim Kaubojima u borbi za najsjajniju medalju na ovogodišnjem Europskom prvenstvu. Videospot je službeno predstavljen na Facebook stranici Laudato TV-a.

‘U crven, bijeloj, plavoj boji igraj srcem, sveti dres oznoji.
Hrvat nikog se ne boji, svi smo uz vas, naprijed Kauboji!’

Uz Antu Casha, Rafu i Laudato TV band zajedno bodrimo naše rukometaše na putu do europske medalje. Naprijed Kauboji! Pjesmu možete preuzeti na singlovi.crorec.hr.

(126)

Laudato TV band, Rafo i Ante Cash u novoj navijačkoj pjesmi