Magični koncertni trijumf Dine Merlina u Zadru

Dino Merlin je u Zadru još jednom dokazao status glazbene zvijezde i jednog od najcjenjenijih glazbenika u regiji.

“Nakon više desetljeća duge karijere, zvijezde su se konačno poklopile da prvi put zapjevam u Zadru. Publika je disala zajedno sa mnom kao jedno i cijeli koncert prošao mi je u trenu. Ovaj koncert pamtit ću kao jedan od najdražih u svojoj karijeri”, izjavio je Dino Merlin neposredno nakon subotnjeg spektakla u dvorani “Krešimira Ćosića” u Zadru.

Dvorana je bila rasprodana što je već unaprijed značilo da sve obožavatelje očekuje pravi spektakl. 10 tisuća ljudi je uživalo u koncertu više od dva sata, a u konačnici su ga čak 4 puta pozivali nazad na pozornicu.

Nakon rasprodanih Arena u Splitu, Osijeku, Zagrebu i Puli u protekle dvije godine te raskošne proslave Nove 2018. godine na Stradunu u Dubrovniku na kojoj je privukao najveći broj posjetilaca, idući susret sa publikom u Hrvatskoj Dino Merlin potvrdio je 3. marta u Areni Varaždin.

Svjetsku turneju “Hotel Nacional” je od izlaska istoimenog albuma 2014. godine do sada posjetilo više od 650 000 ljudi, a nakon Varaždina put oko svijeta nastavlja se sve do daleke Australije i Novog Zelanda. Sve informacije o turneji na www.dinomerlin.com/turneja

Foto: Željko Vidinović

(45)

Magični koncertni trijumf Dine Merlina u Zadru