Mlada glazbenica Manuela predstavlja singl Na kiši

Mlada glazbenica Manuela rodom iz Karlovca, predstavlja novi, drugi po redu singl Na kiši.

Njeni glazbeni koraci počinju od djetinjstva, sudjelovanjem na raznim dječjim festivalima, zborskom pjevanju, glazbenom školom i solo pjevanjem. S pisanjem i snimanjem pjesama počela je prije deset godina, a pritom su joj najveća inspiracija ljubav i ono što ljubav nije, pa je tako svoj prvi samostalni, pomalo sarkastični, singl Katastrofa objavila 2018. godine. U međuvremenu Katastrofa i Na kiši završila je tečajeve pjevanja kod Emilije Kokić i masterclass Jacquesa Houdeka.

Sviram klavir i tako skladam pjesme. Najviše osjećam mol i balade, a poletne i vesele pjesme napišem u trenu iz sretnog i poletnog raspoloženja. Voljela bih ponuditi svoje pjesme i drugim izvođačima. Pjesma Na kiši napisana je 2015.godine. Scenarij za taj spot sama sam osmislila i volim sudjelovati u vizualnom prikazu svakog segmenta, jer se bavim i fotografijom i volim kad spot prati pjesmu, prema mojim zamislima.” – rekla je Manuela.

Manuela već snima i nove pjesme i vjeruje da će doprijeti do šire publike jer opisuju stvaran život i svatko se može pronaći u njima.

(35)

Mlada glazbenica Manuela predstavlja singl Na kiši