Mladen Grdović sa Zagrepčanima proslavio Valentinovo i najavio novu ploču

Mladen Grdović je povodom Dana zaljubljenih poklonio zagrebačkoj publici svoj koncert u klubu Booaloo. Kralj zabavne glazbe najavio je i nove pjesme, novu ploču te pregršt koncerata.

Mladen Grdović, jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe u regiji, održao je koncert povodom Dana zaljubljenih u zagrebačkom klubu Boogaloo. Mladena očekuje radna godina ispunjena mnoštvom koncerata u Hrvatskoj i inozemstvu te pripremama za Splitski festival ,
“Ove godine idem samo na Splitski festival, to je meni već utemeljeno, Split me voli, ja moram biti još neko vrijeme na festivalu, nisam od onih koji se povlače, s time da Split će zbilja napraviti malo jaču ekipu moje generacije da ne budu samo mladi, to je moj uvjet”, rekao je Grdović za CMC.

Mladen je udužio snage s Jasminom Stavrosom i Zlatkom Pejakovićem te najavio pregršt dobre zabave uz Tri mušketira i njihovu novu pjesmu „Prijatelji zovite mi nju“ za koju su nedavno snimili i spot.
“Neki dan smo snimali Stavros, Pejaković i ja novu pjesmu za Tri mušketira jer ćemo ići na jednu turneju po Sloveniji i Hrvatskoj. Naravno da će biti uključen i jedan dio dijaspore, bit će to jedna krasna, lipa ljubavna pisma i radujem se tom triju”, kaže.

Mladen uz koncerte, pripreme za festival te angažmane s Tri mušketira najavljuje i izlazak nove ploče koja će zasigurno razveseliti sve ljubitelje dobre fešte i kvalitetne zabavne glazbe.
“Što se tiče nove ploče, obuhvatit će sve duete koje sam snimio sa svima. Uključujući Bepu Matešića, Klapu Puntamika, Stavrosa, Lidiju Bačić pa duete s Lidijom Percan i tako dalje. Nekih dvanaest pjesama koje će ljudi rado slušati”, istaknuo je Mladen u razgovoru sa CMC televizijom.

Publika je uživala na Grdovićevom koncertu, a svi oni koji ga te večeri nisu imali priliku čuti imat će već 24.2 u Umagu.

(199)

Mladen Grdović sa Zagrepčanima proslavio Valentinovo i najavio novu ploču