Najavljen dobrotvorni E-koncert za Hrvatski glazbeni zavod

Koncertna druženja posljednjih tjedana postala su virtualna, a takav će biti i humanitarni koncert koji će se održati u ponedjeljak 4. svibnja u 20 sati u izravnom prijenosu na YouTube kanalu.

Koncertom u organizaciji Rotary E-kluba Hrvatske prikupljat će se sredstva za obnovu koncertne dvorane i zgrade Hrvatskog glazbenog zavoda, oštećene u nedavnom potresu koji je pogodio Zagreb.

Za Hrvatski glazbeni zavod iz svojih domova svirat će troje naših svjetski poznatih glazbenika – gitarist Petrit Çeku, pijanistica Martina Filjak, te violončelistica Kajana Pačko, a link za spajanje na E-koncert dobiva se nakon kupnje ulaznice, odnosno donacije.

E-koncert možete slušati iz svojih domova na sljedeći način:

1. “kupite ulaznicu”, tj. donirajte preporučeni iznos od 100 ili više HRK do nedjelje 3. svibnja na:Ime računa: Rotary E-Klub Hrvatska E-koncertIBAN: HR0723400091511068625SWIFT: PBZGHR2XPrivredna banka Zagreb d.d. Zagreb, Radnička cesta 50

2. pošaljite e-mail sa svojim punim imenom i prezimenom na: prijava.ekoncert@gmail.com. Na Vaš e-mail natrag poslat ćemo Vam link za spajanje na E-koncert jedan sat prije početka prijenosa.Cjelokupni iznos prikupljen prodajom ulaznica, tj.donacija, bit će u potpunosti doniran Hrvatskom glazbenom zavodu.

Više pronađite na stranici Rotary E-Club Croatia.

(58)

Najavljen dobrotvorni E-koncert za Hrvatski glazbeni zavod