Natali Dizdar otvorila 20. koncertnu sezonu popularnog Saxa

U subotu je kultni zagrebački klub Sax koncertom Natali Dizdar proslavio uspješnih 20 godina postojanja. Natali je brojnim nastupima u ovome klubu zadobila čast da upravo njenim koncertom Sax obilježi ovu impozantnu brojku.

„U Saxu smo imali puno uspješnih koncerata i tu se uvijek rado vraćamo. Pogotovo nam je drago što sada otvaramo sezonu koncerata i lagano smo se uljuljali u jesensku shemu. Baš sam pričala s dečkima iz benda i rekli su mi da su neki od njih svirali prvu sezonu u Saxu tako da je to baš jedna topla i ugodna atmosfera za sve nas večeras“, rekla je Natali Dizdar.

Ova godina nije slavljenička samo za Sax već i za Natali koja je ove godine velikim koncertom u dvorani Lisinski proslavila 15 godina glazbene karijere.

„Frend me je pitao da zar nismo već proslavili 15 godina u Lisinskom na što sam mu odgovorila da jesmo. Ova godina je očito jubilarna i ispunjena s puno rođendana, slavlja i super koncerata tako da ne možemo ne uživati“, nastavila je Natali.

Talentirana Zadranka karijeru je započela u talent showu „Story Supernova“. Nakon što je njen talent otkriven, ubrzo je zadobila status jednog od najljepših glasova mlađe generacije. U 15 godina karijere nanizala je brojne hitove, a zagrebačka je publika uživala u njima do kasnih noćnih sati.

„Imam 3 studijska albuma i jedan live album, a ovaj koncert je svojevrsna kompilacija svega što smo radili. Mislim da ćemo uskoro ući u studio. Imamo novu pjesmu, ali čekamo tekst tako da dok se sve dovrši to je jedan nepredvidivi proces. Svakako će singl izaći krajem godine ili početkom sljedeće“, najavila je Natali.

U subotu je Sax bio u potpunosti rasprodan, a svatko tko je imao priliku biti djelićem rođendanske atmosfere zasigurno je zaključio da je koncert prelijepe Natali najbolji uvod u jubilarnu 20. koncertnu sezonu popularnog kluba.

Autor: Ana Profozić

(29)

Natali Dizdar otvorila 20. koncertnu sezonu popularnog Saxa