Nera Mamić u big bandovskom izdanju u singlu “Alamo” u kojem po prvi put i autorski sudjeluje

Sve što trebate u vrućim ljetnim danima je dobro osvježenje, a ono je u slučaju Nere Mamić plesna glazba i idealna vokalna interpretacija od koje ćete zaboraviti na vrućinu. “Alamo” je njezin drugi samostalni singl u kojem po prvi put i autorski sudjeluje.

Napisala je tekst ove sjajne pjesme koja je na tragu američkih big bandovskih izdanja, dok je glazbu i aranžman radio njezin stalni suradnik i producent Olja Dešić. Za “Alamo” je snimila i video spot s još jednim dobro poznatim imenom, Josipom Grizbaherom (CINEMATIC Osijek), a koji je radnju smjestio u park kod osječke Tvrđe gdje se okupio veliki broj mladih spremnih za nezaboravnu zabavu. Spot je premijerno prikazan na CMC televiziji i glazbenom portalu Music Box, dok je pjesma premijeru imala u emisiji “Music Pub” Zlatka Turkalja Turkija na Drugom programu Hrvatskog radija.

Foto: Tomislav Šilovinac

Izvrsna osječka glazbenica Nera Mamić jedno je od imena koje će vas ostaviti bez daha na prvo slušanje, pogotovo ako je sretnete na nekoj od pozornica. Dio je a capella sastava Akvarel, zanimljivog projekta Electric Porn, poznata je i po suradnji s ekscentričnim dvojcem Krankšvester, a od početka godine odvažila se i na samostalno glazbeno putovanje. “Jednostavna stvar” je bila jednostavno najbolja za otvaranje novog poglavlja, a “Alamo” je tu da nam glazbeno pomiluje srce i ostavi ga otvorenim za drugu osobu s kojom ćemo htjeti podijeliti ovo iskustvo.
Baš kao što nježne trenutke u spotu Nera dijeli s glumcem Borisom Smoljom. Glazba uvijek zbližava, a Nera i njezin glas su odličan recept za tu namjenu, ne samo u mjesecima kad nam treba osvježenje, nego i općenito na glazbenoj sceni danas.

(16)

Nera Mamić u big bandovskom izdanju u singlu “Alamo” u kojem po prvi put i autorski sudjeluje