“R.I.P.” novi album benda Galdaria

Glazbena priča rock benda Galdaria počela je krajem ’80-ih godina u Županji kada su shvatili da je ljubav prema glazbi upravo ono što će odrediti njihov životni put.

Nakon dva objavljena albuma i deset godina stanke veliki povratak na scenu zaokružili su novim, trećim albumom simboličnog naziva “R.I.P.”.

Tekst i glazbu potpisuje frontmen benda Mario Vestić, mnogima poznat kao autor velikih hitova Opće Opasnosti poput “Jednom kad noć”, “Uzalud sunce sja”. “Pobjeg’o sam”, “Nenapisana stranica” i mnogih drugih.

Galdaria je davne 1993. godine objavila album prvijenac “Dok prolazi vrijeme”, zatim je uslijedio album “Poderan dan” , nakon čega su se članovi razdvojili te prestali s radom. Ponovno se okupljaju 2012. godine te u periodu od četiri godine objavljuju odlične singlove “Slika”, “Zaboravi” i “To može samo ljubav”.

Ovaj sjajan album odašilje snažnu poruku kako strast, ljubav prema glazbi i stvaranju nitko ne može oduzeti. Trinaest energičnih i emotivnih pjesama odmah će vas zaokupiti i uvesti u svijet koji, unatoč imenu, ostavlja mjesta nadi; jer i Galdaria je na kraju, uz sve nedaće koje su ih pratile, dočekala svoj treći album na radost svih ljubitelja dobrog rocka!

 

(273)

“R.I.P.” novi album benda Galdaria