Pojačanje na glazbenoj sceni-stiže nam Nela!

Mlada, talentirana glazbenica Nela snimila je spot za svoj prvi singl ‘Netko kao ti’ koji je premijerno prikazan na CMC televiziji.

Tekst, kao i glazbu napisao je Andrej Babić dok aranžman potpisuje Ivan Božanić. Video spot je sniman pod redateljskom palicom Vedrana Rape, a glavna zvijezda je upravo ova perspektivna pjevačica čiji se snažan karakter očituje u njezinom vrlo moćnom vokalu. Uz emocije, upravo glas dominira cijelom izvedbom koja vas neće ostaviti ravnodušnima. Nela je na svoj glazbeni put krenula još kao dijete, a mnogi će je prepoznati po sudjelovanju u HRT-ovom showu ‘The Voice’ kada je otpjevavši pjesmu ‘Di sole e d’azzurro’ oborila s nogu sve prisutne.
Scenskog iskustva ovoj prelijepoj pjevačici ne nedostaje; kao jedna od glazbenih nada novije generacije pjevala je u emisiji ‘A strana’ neke od najljepših pjesama hrvatske glazbene produkcije uz pratnju vrhunskih muzičara. Dodatno obrazovanje stekla je i na Rock akademiji gdje je usavršila tehniku pjevanja te dobila dodatan vjetar u leđa i sigurnost.

(501)

Pojačanje na glazbenoj sceni-stiže nam Nela!