U PRODAJI JE FESTIVALSKI CD “SLAVONIJA FEST CMC 200”!

CMC televizija ovog se ljeta po drugi puta vraća u Slavoniju, točnije u Slavonski Brod. “Slavonija fest CMC 200” održat će se u Tvrđavi Brod, 25. i 26. kolovoza, a prati ga upravo objavljeni istoimeni album u izdanju Croatia Recordsa.

Na albumu “Slavonija fest CMC 200” nalazi se 16 pjesama svih učesnika festivala: Jura Stublić & Film, Opća Opasnost, Teška Industrija, Jurica Pađen & Aerodrom, Bang Bang, Bobo Knežević, Nola, Markiz, Flyer, Zemlja Gruva, Fluentes i domaće snage, Brodsky. Nastupi ovih solista i bendova dodatno će “začiniti” sjajnu ponudu domaće pop i rock scene u Slavonskom Brodu.

Mnoge pjesme s ovog festivala već su osvojile top liste radijskih postaja poput „Kako stoje stvari“ grupe Bang Bang, u kojoj su ostvarili suradnju sa Sašom Antićem iz TBF-a, „Reklamacija“, koju izvodi Teška Industrija, pjesma „Kako da te ne volim“, sjajne grupe Flyer, „Pusti da ljubav nosi me“ grupe Fluentes te ostalih izvođača. Uz nove pjesme na izdanju se nalaze i bezvremenski evergreeni poput “Zamisli život u ritmu muzike za ples” Jure Stublića ili “Tvoje ime čuvam” Opće Opasnosti.

U PRODAJI JE FESTIVALSKI CD “SLAVONIJA FEST CMC 200”!