Producent zna što je ljubav!

Producent, sjajan zagrebački pop rock bend, predstavljaja svoj četvrti singl ‘Svi znaju što je ljubav’. Bend čine renomirani glazbenici s dugogodišnjim estradnim iskustvom okupljeni inicijativom glazbenika i producenta Lea Anđelkovića.

Nakon tri singla kojim su čvrsto utabali put kojim kroče, dečki s novim singlom nastavljaju istraživanje raznih stilova glazbe te su se ovaj put odlučili predstaviti s melankoničnom elektro pop pjesmom. ‘Svi znaju što je ljubav’, koju potpisuje Leo Anđelković, govori o paralelnom svijetu u kojem čovjek živi okružen isključivo veselim, dobrim i nasmijanim ljudima. U stvarnosti, jedino što on može promijeniti jest percepcija kojom gleda na svijet prepun nezadovoljstva i surovog preživljavanja.
Da bi se ta priča što vjernije prikazala i kroz video uradak dečki su angažirali sjajan kreativan tim: Krešimira Čižmeka, Sinišu Josipa Starčevića i Marka Šestića Shekija koji su na maštovit način prikazali kako se glavni protagonist osjeća ‘putujući’ kroz takav svijet.

https://www.youtube.com/watch?v=isRYg58J1GY

(28)

Producent zna što je ljubav!