Promocija novog albuma Madena Burnaća

Sinoć je Mladen Burnać u zagrebačkom Plaza baru svečano promovirao svoj novi album „The best of love songs“. Album se sastoji od 20 najljepših Burnaćevih ljubavnih pjesama.

„Osjetio sam da kao umjetnik najbolje dajem sebe baš u laganim pjesmama te sam rekao da iako sada svi rade klupske pjesme, idemo protiv struje, idemo napraviti album koji je presjek mojih najljepših laganih pjesama. Posljednji sam album za Croatia Records objavio čak 2009.godine od čega je prošlo punih 9 godina, a ovo mi je 9.album po redu- dakle 9. album nakon 9 godina.“ izjavio je Mladen.

Mladen je početkom ove godine objavio pjesmu „Više nismo zajedno „ na kojoj surađuje s talentiranom glumicom i pjevačicom Milom Elegović. Duet je također uvršten na novi album, a Mia i Mladen su ga zapjevali i na samoj promociji.
„Do suradnje je došlo onako kako u muzici najbolje dođe, iščarobiralo se samo po sebi kemijski. Donio je pjesmu koja mi se na prvu svidjela, potom su uslijedili aranžmanski dijelovi a onda smo snimili i spot. Odjednom smo shvatili da imamo nešto što se ljudima jako sviđa. Nisam mislila da će jedna takva balada doživjeti toliki uspjeh, ima jako puno pogleda i klikova, jako se puno vrti tako da sam užasno ponosna.“ komentira Mila.

Mladen je u svojoj dugoj i uspješnoj karijeri snimio brojne duete, a posebno se rado sjeća dueta s Arsenom Dedićem „Jer ti ljubiš drugoga“ te pjesme „Otkucaji sata“ koju je otpjevao s opernom divom Ivankom Boljkovac,.
Ivanka je za CMC izjavila: „Slučajno je došlo do suradnje, to je bilo pred puno godina kada mi je prišao i rekao da je toliko slobodan da me zamoli za jedan duet na što sam ja rekla „zašto ne“. I zbilja je tako krenula suradnja. Jedan dan je došao po mene i ja sam ga pitala gdje su note, a on je rekao da ću sve vidjeti na licu mjesta i tako smo to snimili. Suradnja je i dalje nastavljena, ali ne pjevački već čisto ovako da se družimo.“
Svestranom kantautoru koji je karijeru započeo u pop-rock sastavu „Brze Banane“ ovo je 9.album i izdaje ga u suradnji s Croatia Recordsom, a promociji su se rado odazvale brojne osobe s domaće glazbene scene koje o Mladenu imaju isključivo riječi pohvale.

„Znamo se jako dugo i obzirom da je on dosta mlađi od mene, znam njegove početke. Mogu reći da je u našem estradnom miljeu jedna izuzetno poštena i korektna osoba što je danas jako rijetko, a tako je od prvoga dana otkad ga poznam i zato je moj dolazak na ovu promociju moj način da ga podržim u njegovom nastojanju.“ izjavio je Vladimir Kočiš.
Izvrsna promocija koju su obiježili nastupi Mladena s gošćama Milom Elegović i Ivankom Boljkovac te simpatični voditelj programa Mirko Fodor izvrsna su uvertira u Burnaćev novi album koji odiše pozitivnošću, romantikom, ali prije svega kvalitetom.

Autor: Ana Profozić

(130)

Promocija novog albuma Madena Burnaća