Pulska Nola zasvirat će za trkače na 4.Rock’n’Run Croatia

Početak rujna već je prizvao jesen. Sive ulice, kiša i hladnoća često se obruše na nas lošim raspoloženjem, no Rock&Run ekipa i Mixer.hr pozivaju vas da jesen obojite žarkim bojama ljeta, dobrom zabavom i lepršavim notama pulske grupe Nola!

Za točno dva tjedna, u nedjelju 1. listopada u 11:15 sati startat će, četvrta po redu, utrka Rock&Run Croatia. Za vas smo, u suradnji sa pokroviteljima utrke, osigurali bogate startne pakete i sjajne nagrade za pobjednike, a u popratnom programu zasvirat će nam legendarna pulska grupa Nola.

Jarke i lepršave boje pulske četvorke Nola gotovo 25 godina hrvatsku pop-rock scenu i radijski eter bojale su sunčanim optimizmom, a njihovi klasici poput pjesama „Dio tebe“, „Iznad oblaka“ i „Moj svijet“ godinama se nalaze u Top40 najemitiranijih pjesama. Glazba je Nolin medij putem kojeg prenose svoju poruku pozitivnih misli i zaigrane energije, a istom će nas zaraziti za dva tjedna na zagrebačkom Jarunu. Bračni par Marijan Jelenić i Gabrijela Galant Jelenić praćeni iskusnom ritam-sekcijom, Robertom Slamom i Deanom Vitasovićem, hrvatsku pop-rock scenu obogatili su ovo proljeće upečatljivim EP izdanjem naslova “Negdje između” u nakladi Aquarius Recordsa, a svaka od predstavljenih pjesama postala je klasik sama za sebe koji će pulska četvorka zasvirati u Zagrebu i otkriti nam svoj šareni svijet.

Za početak listopada izaberite prirodu, izaberite trčanje i pobjegnite lošem raspoloženju u samom startu!

(114)

Pulska Nola zasvirat će za trkače na 4.Rock’n’Run Croatia