Rodni kraj Nede Ukraden inspiracija za spot “Najteže je kad se rastaje”!

Glazbenica sa zlatnom karijerom po godinama na sceni, ali i brojnim nagradama svakim nas danom nastavlja oduševljavati i potvrđivati zašto je toliko vremena u samome vrhu.

Uvijek spremna na pjesmu i ples Neda Ukraden predstavila je novu pjesmu i video spot “Najteže je kad se rastaje”.

Skladba za koju tekst potpisuje Neno Ninčević, glazbu Franjo Valentić i Neda, dok je aranžman djelo Fedora Boića i Franje Valentića, novi je glazbeni adut s kojim će nastupiti na predstojećem CMC festivalu Vodice 2019 powered by Calzedonia.

Pjesmu prati i atraktivan video spot sniman pod redateljskom palicom Darija Radusina, a na koji je sama Neda posebno ponosna: “Spot je sniman na nekoliko lokacija, prvo u u Rogaškoj Slatini, a potom u mom rodnom Imotskom, koji je pun prirodnih ljepota i povijesnih znamenitosti. Sretna sam što sam nakon toliko godina karijere i snimljenih pjesama jednu snimila i u svom rodnom gradu, odakle potiču moji roditelji, bake i djedovi. Prekrasni momci i djevojke iz Imotskog, kao i članovi konjičkog kluba “Stina” iz Gruda bili su mi draga podrška, kao i dvoje preslatke djece, Nola i Nino moje rodice Anite”, istaknula je ovom prigodom Neda.

Sudeći po dosadašnjim nastupima na CMC festivalu ne sumnjamo kako nas i ove godine očekuje još jedan Nedin nastup u kojem ćemo svi zajedno uživati. Osim festivalskih obaveza, Neda uvijek nađe vremena za odmor uz more, ali i druženje s publikom koja je s oduševljenjem dočeka, pa će tako biti i ove godine u predivnim Vodicama. Koncertni raspored je i dalje ispunjen, što potvrđuje činjenica kako je nedavno za vrijeme jednog vikenda tri dana zaredom nastupila u Bugarskoj gdje je rado viđena gošća.

(135)

Rodni kraj Nede Ukraden inspiracija za spot “Najteže je kad se rastaje”!