Roko Vušković snimio spot za svoj prvi singl

Nova glazbena zvijezda, talentirani Roko Vušković, snimio je spot za svoj prvi singl “Tvoj je trag u meni”. Rokovu autobiografsku pjesmu aranžirao je Predrag Martinjak Peggy, a osim glazbene kompetentnosti i talenta, mladi pjevač ne može sakriti svoju karizmatičnost i vedrinu – osobine koje će se uvući pod kožu naročito ženskoj strani publike.

Kadrovi prekrasne prirode snimljeni su na zagrebačkim golf terenima pod redateljskom palicom Tihane Mošet, a djevojka koju Roko pokušava zaboraviti je Katarina Baban, glumica serije “Zlatni dvori”. U video spotu prepunom emocija, Roko oduševljava svojim umijećem sviranja saksofona, moćnim vokalom i pojavom koja će zasigurno osvojiti mnoga ženska srca.

“Na snimanju je bilo odlično, bilo mi je važno da spot dosegne određenu razinu obzirom da sam pisao tekst i glazbu. Svakom kantautoru je inspiracija život, događaji koje sam proživiš ili netko tebi blizak, tako je i moja pjesma autobiografska. Neke osobe uđu u život i ostave svoj trag”, izjavio je Roko, koji je magistrirao na Muzičkoj akademiji.

Roko već radi na drugom singlu, a naglašava kako su gotove i pjesme za cijeli album.

(107)

Roko Vušković snimio spot za svoj prvi singl