Romantični spektakl šibenskog slavuja u Lisinskom

Šibenski slavuj Marko Škugor donio je dašak Dalmacije u koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog i romantičnim pjesmama razniježio Zagrepčane. Krunu njegove karijere posebno su upotpunile zaruke jednog para upravo na njegovom koncertu što mu, stiče, posebno imponira.

„Meni je stvarno bilo lipo, a po reakciji publike sam vidio da je bilo i njima tako da sam stvarno uživao. Što se tiče zaruka, Đani Stipaničev mi je poslao poruku i pitao može li jedna prošnja na koncertu, na što sam odmah pristao. Pjesma  „ Samo s tobom sam upoznao ljubav“ bila jeprikladna za tu priliku“, izjavio je Marko.

Šibenčanin je bio član klape Maslina i Kampanel te je kao prvi tenor Klape s mora predstavljao Hrvatsku na Eurosongu s pjesmom „Mižerja“. Ipak, uz sve brojne nastupe koje je do sada odradio, ističe da je ovaj koncert vrhunac njegove dosadašnje karijere.
„Dosadašnji vrhunac sigurno, svega je tu bilo u prošlosti, i klapa i samostalnih nastupa i Četiri tenora i svega, ali nekako ova večer predstavlja vrhunac dosadašnjeg glazbenog puta“, ističe Škugor.

Na dalmatinsko-mediteranskom spektaklu Škugoru su se pridružili ostali članovi Četiri tenora;  Đani Stipaničev, Marko Pecotić Peco te Vladimir Garić.
„Nekako je bilo logično da na taj svoj prvi veliki koncert pozovem svoje prijatelje, kolege jer smo stvarno prava „klapa“ i izvan bine i na bini uživamo tako da mi je stvarno bilo drago imati uz sebe  njih večeras na svoj prvi koncert u Lisinskom”, rekao je Škugor.

Značajan trenutak u Škugorovoj karijeri bio je duet s Oliverom Dragojevićem s kojim je otpjevao pjesmu „Samo s tobom sam upoznao ljubav“, a ovaj diplomirani ekonomist ipak za sada ostavlja struku po strani i posvećuje se snimanju albuma te brojnim koncertima. Tako  već sljedeći tjedan nastupa u Sloveniji, 11. ožujka u Gorišnici.

(46)

Romantični spektakl šibenskog slavuja u Lisinskom