Sergej Ćetković održao koncerte za pamćenje u Lisinskom

Bio je ovo vikend za pamćenje mnogobrojnim obožavateljima Sergeja Ćetkovića, koji su dvije večeri zaredom, do posljednjeg mjesta ispunili zagrebačku Koncertnu dvoranu Vatroslava Lisinskog, uživajući u najvećim hitovima ove velike regionalne zvijezde.
Odlično raspoloženi Sergej koncerte je započeo svojim najnovijim hitom “Oči nikad ne stare” koji u originalu izvodi sa Stjepanom Hauserom, a koji se već dva tjedna zaredom nalazi na top listi najemitiranijih singlova u Hrvatskoj! Svima poznate hitove “Nek te ljubav dočeka”, “Korov”, “Zar je kraj?”, “Pogledi u tami”, “Ne živim ja”, “Pola moga svijeta” i mnoge druge publika je pjevala uglas sa svojim omiljenim pjevačem koji ih je, osim glasom, oduševio i duhovitošću pa se na trenutke koncert pretvarao u stand up komediju. Sergej je uspio ono što samo najvećima polazi za rukom – stvoriti gotovo pa kućnu atmosferu u kultnoj dvorani jer Sergejeva publika su posebna vrsta ljudi – ona kojoj je ljubav jedini životni putokaz!

Na bezrezervnu podršku publike i kolega Sergej gleda kao na dragocjenost koju čuva i cijeni.
-Čast mi je pjevati pred ovakvom publikom koja me vjerno prati od mog prvog koncerta u Zagrebu. Toliko pozitivne energije znači mi puno i bez njih ovo sve ne bi imalo smisla. Jedva čekam da sve ponovimo iduće godine, kazao je Sergej.

Gromoglasni pljesak prolomio se kada je na pozornicu izašla predivna Jelena Rozga kao gošća večeri otpjevavši sa Sergejem njegov bezvremenski hit “Prsten na sto” te “Piši mi” grupe Magazin uz Sergejevu pratnju na klavijaturama.
-Ovo je večer koja će se dugo pamtiti i o kojoj će se pričati danima. Sergej je za mene jedna posebna osoba, čovjek koji ima veliku dušu. Sergeja moraš voljeti, istaknula je Jelena Rozga.

Sergejeva popularnost iz godine u godinu raste na krilima fenomenalnih pjesama i velike karizme što ga svrstava među najomiljenije pjevače regije. Nakon Zagreba, Osijeka, Splita i Pazina, hrvatski obožavatelji uskoro će u čaroliji Sergejeve glazbe moći uživati i u Slavonskom Brodu te drugim gradovima koji dobre ljude primaju otvorenog srca.

(27)

Sergej Ćetković održao koncerte za pamćenje u Lisinskom