Severina, Magazin i Alen Islamović headlineri CMC festivala u Vodicama!

Severina, Magazin, Alen Islamović, Lorenzo, Begini, Ljubavnici, Tara, Koktelsi, klapa More i Bracera Bend zabavljat će posjetitelje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia na koncertima u sklopu dvodnevnog glazbenog programa koji će biti organiziran na dvije pozornice.

Kako je rečeno na konferenciji za medije i warm up partyju održanima u prostorima Croatia Recordsa i CMC televizije, na glavnoj festivalskoj pozornici i Makina stageu u dva dana koncerte će održati neka od najvećih glazbenih imena hrvatske i regionalne glazbene scene.U petak, 7. lipnja u večernjim satima na popularnoj kupoli, odnosno na velikoj festivalskoj pozornici nastupit će najpopularnija i najdugovječnija grupa na zabavnoj sceni – Magazin. Bend na čelu sa splitskom pjevačicom Andreom Šušnjara česti je gost revijalnog dijela CMC festivala u sklopu kojeg su proteklih godina predstavili neke od svojih najvećih hitova. Ove godine će imati dvostruku ulogu, održat će veliki koncert kojim će službeno otvoriti festival, a u subotu će se predstaviti s novom pjesmom “Lozinka za sreću”.Nakon Magazina vodičku publiku u petak zabavljat će najveća regionalna pop zvijezda današnjice – Severina. Na CMC festival stiže s novim studijskim albumom “Halo” objavljenim za Dallas Records, a na pozornici će osim novih pjesama izvesti i dobro nam znane hitove s kojima već 30 godina vlada glazbenom scenom.

Vruće ljetne atmosfere neće nedostajati, a za to će se pobrinuti i Lorenzo, mladi i sve popularniji elektronički projekt koji se može pohvaliti s prošlogodišnjim nastupom na festivalu Ultra Europe u Splitu te u brojnim drugim kultnim mjestima u kojima vlada kvalitetna elektronička glazba. Hrvatska publika upoznala je Lorenza kroz hitove “Sve sam znala i prije” feat. Mia, “Sve što poželim” feat. Antonela Doko i “Samo tvoj” feat. Goran Bošković, a sada ćemo imati prilike uživati u vrhunskom partyju za kraj prve večeri na glavnoj festivalskoj pozornici CMC festivala u Vodicama.U međuvremenu, Makina stage okupirat će također zanimljiva imena, jedan od najpopularnijih bendova pop tamburaškog zvuka, Begini, zatim jedan od najperspektivnijih mladih zabavnjačkih bendova u Hrvatskoj, Ljubavnici, bivša pjevačica grupe Karma koja je nakon višegodišnje stanke krenula u solo karijeru, Tara, te etablirani šibenski predstavnici klapske pisme, klapa More.


Foto: Damir Dešković

Druge večeri, u subotu 8. lipnja, na glavnu pozornicu dolazi više od 50 izvođača koji će nastupiti u sklopu revijalnog dijela programa, a to su, podsjećamo: Željko Bebek, Dražen Zečić, Mladen Grdović, Mia Dimšić, Colonia, Opća Opasnost, The Frajle, Neda Ukraden, Jasmin Stavros, Lille, Magazin, Zlatko Pejaković, Igor Delač feat. ZETZ, Tara & Ivan Zak, Tri mušketira, Mejaši, Nina Donelli & Tarapana Band, Tragovi, Ivana Kovač, Ljubavnici & Begini, Domenica, Luka Basi & Marko Škugor, klapa Šufit, Alen Islamović & Enela, Dean Dvornik, Regina, Meri Andraković, Iva Ćurić, Maraaya, klapa Puntamika, Cecilija, David Temelkov, Nikolina Tomljanović, Berny & Taz Soldo ft. Suvy, Ausswinkl muzikanti, Vjekoslava Bach & Mario Rucner, Koktelsi, Mile Perkov, Dorotea Dumenčić, BQL feat. Nika Zorjan & Isaac Palma, Alya i The Babe Barbarella.Nakon revijalnog dijela na velikoj pozornici koncert će održati Alen Islamović, jedan od najboljih vokala naših prostora. Bivši pjevač Bijelog dugmeta i Divljih jagoda sa svojim bendom ima pozamašan broj kilometara u nogama i oduševili su publiku na svakoj pozornici u regiji na koju su stali. Savršeni koncert za kraj CMC festivala!I Makina stage imat će zanimljivi subotnji program u sklopu kojeg će nastupiti Koktelsi i Bracera Bend.

Foto: Mario Krištofić

11. izdanje CMC festivala Vodice 2019 powered by Calzedonia donosi do sada najbolju produkciju i najveća glazbena imena koja će u dva dana, u petak i subotu, 7. i 8. lipnja u Vodicama publici priuštiti najbolji i nezaboravan ljetni provod.CMC festival organiziraju CMC televizija uz potporu Grada Vodica i Turističke zajednice grada, a i ove godine s nama su brojni sponzori i više od 80 medijskih pokrovitelja koji će pratiti sve aktivnosti festivala i uživati u sunčanim Vodicama.

(449)

Severina, Magazin i Alen Islamović headlineri CMC festivala u Vodicama!