Sila nečista predstavlja četvrti singl s albuma ‘Volim dase sportski oblačim’

Solinski bend Sila nečista predstavlja četvrti singl s albuma “Volim dase sportski oblačim”. Nakon tri uspješna singla “Mirjana”, “Volim dase sportski oblačim” i “Dobro došli nam u Đunglu”, snimili su i spot za pjesmu “Nema te (na Bijakovi)”.

“Pjesma je tužna ljubavna priča smještena na padine mitske planine Bijakove. u njoj progovaramo o tuzi i razočaranosti kad ti ženska sidne u krivi BNW. Ali je ujedno ovo i turistička razglednica lipe Dalmacije i sportskog načina života i oblačenja koji su nam uvik na prvom mistu! Za spot smo odlučili otić na didovinu na Bijakovu, al’ kako ni njemački auti ne mogu van ceste, pomoga je naš prijatelj Ante Tonči Fabris koji je protrča okolo skupa sa svojom Miškom i snimija sve šta mi nismo mogli, još jednom veliko fala! Veliko fala i i produkciji Demo Festa iz Banja Luke koji su nas snimili dok smo svirali uživo na velikoj bini! Veliko fala i nama i Vinkovon aparatu šta smo snimali s njin u Mostaru dok smo miskali album kod naših dragih Karabatka i Seje u studiju Pavarottini”, rekli su momci iz benda.

Prije godinu dana objavili su album prvijenac “Volim dase sportski oblačim” na kojem se nalazi 9 autorskih pjesama. Vjerni zvuku balkanske škole pastirskog rocka s tekstovima koji su na granici apsurda uz prislanjanje na pirski punk, estradni heavy metal i duševni disco, ovaj duhoviti bend svidjet će se svima koji vole bendove kao što su Vatreni poljubac, Nervozni poštar, Rokeri s Moravu, Živo blato i Brkove. Sila Nečista su: Inspektor Bore (gitara), Gitak Legenda (gitara), Komesar (bas), Nemanja Strašni (bubnjevi) i Glava (vokal).

(132)

Sila nečista predstavlja četvrti singl s albuma ‘Volim dase sportski oblačim’