Tamburaški sastav Ringišpil oživio ponovno “Jesenju baladu”, ovoga puta u obliku novog albuma!

Sve popularniji tamburaški sastav Ringišpil posljednjih je nekoliko godina iznimno diskografski i koncertno aktivan, a rezultat napornog rada pristigao je u obliku novog studijskog albuma “Jesenja balada”.

Na CD-u su se našli dobro poznati singlovi “Sara”, “Sjeti me se, sjeti”, “U čemu je tajna” i “Ringišpil”, kao i naslovna pjesma snimljena sa Željkom Samardžićem. Od 2011. godine kada je Ringišpil osnovan mnogo se toga dogodilo, a sastav je s vremenom dokazao svoje kvalitete i pridobio sjajne autore poput Jerryja Grcevicha, Ivana Zaka, Damira Bačića i Željka Nikolina.

Tamburaški sastav Ringišpil čine basprimaš i pjevač Benjamin Barba, basprimaš Damir Hećimović, kontraš i prateći vokal Marin Lazanin, basist i prateći vokal Marko Lazanin te primaš i prateći vokal Damir Raguž. Javnosti postaju poznati u rujnu 2011. godine nakon objave singla “Sjeti me se, sjeti” koji objavljuje Croatia Records. Osim klasičnih tamburaških instrumenata bend koristi električne instrumente i bubnjeve, a sve kako bi se približili mladoj publici.

Objava albuma “Jesenja balada” koji sadrži dobro poznate hitove u tome će im zasigurno pomoći, a možete ga kupiti po cijeni od 69 kuna na svim prodajnim mjestima Croatia Recordsa.

(16)

Tamburaški sastav Ringišpil oživio ponovno “Jesenju baladu”, ovoga puta u obliku novog albuma!