Tedi Grubica osvaja novim ljetnim hitom

Tedi Grubica objavio je novi singl i spot Još si u krvi. Ovo je drugi singl mladog i talentiranog glazbenika objavljenog pod etiketom Croatia Recordsa iza kojeg stoji poznati makedonski glazbenik i producent Grigor Koprov (glazba), naš poznati hitmejker Nenad Ninčević (tekst) i Vladimir Dojčinovski (aranžman).

Atraktivan spot, u kojem pored Tedija sudjeluje i plesna skupina USB iz Poreča, režirala je Katarina Radetić na lokacijama MEMO – Muzej dobrih uspomena Pula i pulske Gimnazije. Pozitivne kritike Tedijeve publike sigurno su dobar vjetar u leđa glazbeniku čija je profesionalna karijera započela Facebook objavom Tošine pjesme Tajno moja. Iako se glazbom bavi od djetinjstva, Tedi već godinama radi i kao snimatelj u MedVid produkciji, no sve veći broj poziva za koncerte i pozitivni komentari iz cijele regije natjerali su ga na potpuni zaokret.

Nakon što sam obradio Tošinu pjesmu javio se njegov kompozitor, producent i mentor Grigor Koprov, autor njegovih najvećih hitova. Spremio je za mene pjesmu, nisam ni trenutka razmišljao, sjeo sam u avion i odletio u Makedoniju snimiti tu pjesmu“, rekao je prije nekoliko mjeseci Tedi za poziv koji mu je promijenio život.

Iako i iza njegovog prethodnog singla Suvenir stoji jaka autorska ekipa Koprov-Peruača-Dojčinovski, Tedi sklada i svoje autorske pjesme u pop rock maniri, a moćni tekstovi njegov su adut.

(19)

Tedi Grubica osvaja novim ljetnim hitom