Tommi Mischell novim singlom ‘Brod u prolazu’ najavljuje album ‘Vrime je’

Hrvatska kantautorica s američkom adresom, Tommi Mischell, novim singlom “Brod u prolazu” najavljuje svoj nadolazeći album “Vrime je”. Ova, kao i ostale pjesme koje će se naći na albumu, plod je uspješne suradnje hrvatskih i američkih glazbenika. Snimljena je u Sigma Sound Studios u Philadelphiji pa, uz već poznati mediteranski prizvuk kojim odišu pjesme Tommi Mischell, sadrži i američku pop jazz notu.

Glazbu je napisao Dražen Vrdoljak, tekst potpisuje Vilma Neškovčin, dok je aranžman djelo Allana Slutskya, poznatog američkog aranžera, gitarista, autora, producenta i dobitnika Grammya. Mix i mastering pjesme napravio je, također priznati američki glazbenik, dobitnik Grammya, Mike Tarsia.

Spot za “Brod u prolazu” snimljen je u čarobnom Parizu, a posebno interesantno je što se redateljske palice ulovila, ni manje ni više, nego Ella Mische, kćerka same pjevačice Tommi, također svestrana umjetnica, glumica i spisateljica. Spot koji je jučer premijerno emitiran na CMC televiziji te na portalu Premijera.hr.

(222)

Tommi Mischell novim singlom ‘Brod u prolazu’ najavljuje album ‘Vrime je’