Tri mušketira objavili drugi singl i video spot “Stani srce ludo stani”

Tri legende domaće zabavne glazbe – Mladen Grdović, Zlatko Pejaković i Jasmin Stavros – premijerno su se javnosti predstavili pod imenom Tri mušketira i s pjesmom „Prijatelji zovite mi nju“ koja podsjeća na ona „dobra stara vremena“.

Tri mušketira već jedno izvjesno vrijeme zajedno nastupaju po velikim open air koncertima i dvoranama, stoga je bilo pitanje vremena kada će se predstaviti sa zajedničkom pjesmom. S prvim singlom nastupili su na velikoj pozornici CMC festivala u Vodicama gdje se i ove godine penju novim potencijalnim hitom, pjesmom „Stani srce ludo stani“. Glazbu potpisuje Luppo, tekst hitmejker Neno Ninčević, dok su aranžman radili Mario Mikšić i Nikša Bratoš. Popratni video spot koji je sniman u hotelu Olympia Sky u Vodicama režirao je Željko Petreš.

Za Tri mušketira pozornica je kao dnevna soba, a publika koja ih prati već desetljećima partner u svim njihovim glazbenim izletima. Stoga ne sumnjamo kako će i ove godine u Vodicama priuštiti jedinstvenu zabavu dostojnu trojici kraljeva zabavne glazbe.

 

(106)

Tri mušketira objavili drugi singl i video spot “Stani srce ludo stani”